28. mai 2014

Tom Jones Night med både nye og gamle fjes

Gunnar Bech blir med som solist under Tom Jones Night
Tom Jones Night nærmer seg premiere og et topptent (...ikke trent, nei...) Angvik Hornblowers Band med Knut Marius Djupvik (...han er topptrent...) og en hel gjeng med korister og musikere klare til å innta Flemma Music Hall og riste løs ørevoks, hårvoks og det som måtte finne det for godt å bli ristet løs nå førstkommende fredag og lørdag. 

I år har vi også med oss noen nye, som vi vet vil sette sitt preg på konserten. Dette er musikere og sangere på et meget høyt nivå og vi er stolte over å få presentert disse under.

Gunnar Bech er trombonist, kommer fra Molde og blir med oss som solist. Gunnar har spilt i mange jazz-band som Dixi, Ytre Suløens Jass-ensemble, The Great Brunvoll Septet og mange flere prosjektband. Han er en av de absolutt fremste på sitt instrument i regionen, og vi er meget fornøyd med at han blir med og gir sitt musikalske bidrag til Tom Jones Night.

Amalie Haugen Øvstedal og Iselin Mjelva
stifter vi bekjentskap med, sammen med.....

I år stifter også bekjentskap med 3 nye kordamer, som tross sin unge alder allerede har bemerket seg i musikkmiljøet i vårt område. De var alle med i blant annet oppsettinga RENT, som musikklinja ved Molde videregående satte opp, der de alle hadde ledende roller. Disse er "up-coming", og vi er glade og stolte over å ha de med på laget.

Malin Dahl Ødegård
Kommer fra Åndalsnes men bor i Molde, og studerer musikk ved musikklinja.
Synger i Åndalsnes ungdomskor, samt spiller melodisk perkusjon.
Drømmer om å leve av musikken.

Iselin Mjelva
Kommer fra Åndalsnes, men bor i Molde. Studerer ved musikklinja.
Har sunget i gospelkoret Shalom.

Amalie Haugen Øvstedal
Fra Vestnes men bor i Molde. Spiller alt-horn i Vestnes skolekorps, Tomra Brass Band og Tresfjord Janitsjar.
Har sunget fra hun var liten, og har hatt to singel-innspillinger med plateselskapet Whiz kid production. Går nå musikklinja, og vil fortsette å studere musikk etter videregående, ettersom det er musiker hun vil bli.

....Malin Dahle Ødegård0 kommentarer:

Legg inn en kommentar