22. mai 2014

Kongeparets besøk i Angvik

Kongeparet på veg inn på festplassen (Foto: Rolf
 Hindhammer)
Det ble en fantastisk folkefest i går da HM Kongen og Dronningen var på besøk i bygda.

Rammen rundt var lagt med et herlig vær, glade barn og en stor folkemasse ellers. Kongeparet kom inn fjorden med Kongeskipet som la seg litt utom kaiområdet, og ble fraktet inn på kaiområdet i en sjalupp.

Ordfører og blomsterbarn tok de varmt imot, og de ble geleidet til festområde der de fikk smakebiter av kommunens flotte kulturkrefter.

Etter dette hilste de på spesielt inviterte gjester, før de fikk en privat omvisning i museet av Stig O. og Eli Jacobsen

Så var det duket for en tre-retters middag med 80 gjester til bords i Angviksalen. Det ryktes av sikre kilder, at det ble en meget hyggelig middag med fantastisk mat, gode taler og høykvalitets musikkinnslag.Etter middag ville Kongeparet se seg rundt på hotell-området, og fikk en omvisning i både Hollenderhuset (nyfløya), spa-anlegget og galleriet før de takket for seg å satte kursen ut mot Kongeskipet med tonene av Edvard Bræins "Ut mot havet", fremført av Angvik Hornmusikk seint i går kveld.

De fant tydeligvis roen i bygda, for de tok natta utpå bukta og tok ikke opp ankeret før kl. 06.30 idag tidlig og satte kursen mot Halsa.


Alle foto er tatt av Rolf Hindhammer0 kommentarer:

Legg inn en kommentar