13. mai 2013

Solid sponsorstøtte til Angvik Hornmusikk

Angvik Hornblowers "backstage" på Kleive grendahus, der de spilte for vel
220 begeistrede publikummere sist lørdag.
Da Angvik Hornblowers Band hadde spilt sitt siste ekstranummer på Joe Cocker-arrangement i Flemma lørdag 4. mai, kom Sparebanken Møre sin avdelingssjef på Tingvoll, Marit Rotås Søvik, opp på scenen og overrakte en sjekk på hele 20 000 kr. Da har de også bidratt med kr 10 000,- i sponsorbidrag allerede i arrangementet

Dermed befestet de sin posisjon som Angvik Hornmusikk sin nærmeste samarbeidspartner og primærbank.Angvik Hornblowers-arrangementene har blitt et arrangement sponsorene støtter godt opp om, noe Angvik Hornmusikk setter stor pris på.
Lokale bedrifter er flinke til å støtte opp om slike arrangement, samtidig som de også benytter seg av tilbudet i den såkalte "sponsorpakken". Og med en slik velvillighet fra våre lokale bedrifter, er det enkelt å motiveres for nye Hornblowers-arrangement sier leder i Angvik Hornmusikk, Terje Angvik. Med fulle hus, fantastisk publikum og lokalt næringsliv i ryggen går lederen langt i å love et nytt show også til neste år. Hva det blir gjenstår å se, sier en hemmelighetsfull leder.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar