28. mars 2018

DeLillos, Knut Andres Sørum og Brann i Blått til Sommarkonsertane august 2018

Sommarkonsertane i Angvik 2018 har denne gangen en virkelig go`bit for musikk-elskere. Eller rettere sagt, mange go`biter. Her spenner det fra folkelige toner, til groovy soulpop og til vise-rock på en og samme helg.

Det starter fredag 10. august med BRANN I BLÅTT med forsterkninger, dvs. et slags folkemusikk-storband! Plateaktuelle Gro Kjelleberg Solli sammen med Unni Boksasp, Øystein Sandbukt, Torgeir Leivdal og med sine gjester Marit Aspås og Erik Fostervoll. For en gjeng!!Så er det klart for Stjernekamp-vinner og  plateatkuelle KNUT ANDERS SØRUM TRIO som en energi-aperitif før middag lørdag 11. august.
De siste 20 årene har Knut Anders Sørum fra Toten levd og virket som artist, låtskriver og musiker. Høsten 2016 vant han NRKs Stjernekamp.
Sørum ga ut en kritikerrost Prøysenplate i 2010. Deretter kom en soulplate på toten-dialekt i 2013, hvor han selv står bak alle låtene. Dette førte blant annet til det ærefulle oppdrag som oppvarmingsartist for Stevie Wonder på Kongsberg Jazzfestival i 2014.
I 2016 lanserte Sørum sitt neste album, også dette med selvskrevne låter på dialekt. Denne gangen ble albumet produsert av legendene Kjetil Bjerkestrand og Erik Hillestad. Albumet er beskrevet som innovativ, groovy pop med soulvokal. Anmelderne er begeistret også denne gang.
Sørums store stemme, hans formidlingsevne og hans trivelige vesen har sjarmert hele Norge. Til Angviksalen kommer han med sin trio bestående av Iver Olav Erstad på hammondorgel og Knut Bjørnar Asphol på gitar. Selv synger han og spiller på tangenter/rhodes. Her er det bare å glede seg!

Og til sist og IKKE MINST; nestorene innen norsk vise-rock , DELILLOS! I en akustisk versjon
Oslo-bandet deLillos startet opp allerede i 1984 frontet av Lars-Lillo Stenberg. Med en enorm mengde allsangvennlige hits i kofferten har virkelig deLillos bevist seg å være et av de fremste innenfor norsk rock. Med et lett naivt tekstunivers med livlige gitarer og Lars-Lillos’ velkjente og særegne vokal, er alt de har gjort nærmest som kulturskatter å regne. Og folkefavorittene «Smak av honning», «Neste sommer», «Flink», «Kokken Tor» og «Tøff i pysjamas» vil for alltid stå fjellstøtt både live og i det gode gamle albumformatet.
DeLillos har vunnet hele tre Spellemannspriser i sin karriere og gav i 2014 ut det kritikerroste albumet «Rett og slett livet» som havnet på 1.plass på både iTunes og VG i tiden etter. I 2015 feiret bandet 30 år som band og spilte alle sine 15 album live på 10 dager på Popsenteret til stor suksess. I tillegg gav de ut 4 samlealbum og boken «Glemte minner- historien om 230 deLillos-sanger». Et band som fortsatt holder koken med andre ord. Dette blir stort!!

Så hold av helga 10. og 11. august! Her er det bare å hive seg rundt!  Billetter ligger ute på Hoopla.no. Gå inn på: https://sommarkonsertane.hoopla.no/sales

Og vil du ha full pakke med middag og/eller overnatting, kontakt Angvik Gamle Handelssted på tlf. 71 29 13 00.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar