16. november 2014

FORUT aksjon i Angvik barnehage

 
Barna i Angvik barnehage har de siste månedene lært og fått en forståelse om hvordan noen av verdens fattigste mennesker lever. Vi har møtt Nischal og Biswas og alle de andre gode vennene på landsbygda utenfor Katmandu i Nepal. Dette har skjedd gjennom, filmer, sang og musikk, leker og andre aktiviteter.

Gjennom FORUT sin barneaksjon lærer vi som bor i Norge om barns levekår andre steder i verden og vi blir kjent med FNs barnerettigheter som sier at alle barn har rett til skole, trygghet og godt helsetilbud.

I tillegg har vi gjennomført vår egen lille innsamlingsaksjon, slik at barn i Nepal og andre steder kan få litt hjelp og støtte fra oss gjennom bistandsorganisasjonen FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling.

Vår aksjon ble markert med at vi inviterte foreldre, søsken, besteforeldre mm til barnehagen, hvor vi selger grønnsakssuppe som barna er med på å lage. Vi selger også kake, kaffe og produkter som barna har laget. Barna underholdt med sang og teater.

Vi må få takke foreldre og besteforeldre for et godt oppmøte og god stemning, og Bunnpris Angvik for at de i år igjen donerer alle varene vi trenger for å lage grønnsakssuppe til alle sammen.

Vi fikk inn 6000 kr som gikk til FORUT.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar