31. mars 2012

Burning love - Elvis Night, lørdag 28. april

For 6. gang åpner Angvik Hornblowers dørene til Flemma grendahus for å gjenskape nok et musikalsk jordskjelv. Resepten er tilnærmet den samme; Knut Marius Djupvik i front, André Gussiås Band på høyre flanke iblandet korister og fra mørket bak på scenen, Angvik Hornblowers. Alt styrt fra herren med ryggen til; Maestro Leiv Skeidsvoll.
Dette blir tett, intenst, vakkert og rocka. Mine damer og herrer, gjør dere klar for årets show: "BURNING LOVE - ELVIS NIGHT".Forhåndssalget av billetter starter onsdag 4. april. De blir lagt ut på Bunnpris Angvik . Det er også mulig å bestille billetter på tlf. 911 25 945. Ved bruk av telefonbestilling, gis det ut et kontonr. som vedkommende må betale inn på. Ved registrert betaling reserveres billettene, og de kan avhentes ved billettluka i Flemma før showstart kl. 21.. Billettene koster kr. 350,- pr. pers. Det inkluderer show og dans.

Det har allerede vært stor etterspørsel etter billetter, så om du vil sikre deg plass, anbefales det å være tidlig ut. Og går det som årene før, er alle billettene utsolgt på forhånd.

På Flemma grendahus åpnes dørene den 28. april kl. 19.30. med salg av mineralvann, øl og vin Det legges opp til plassreservasjon ved inngangsdøra. Dette vil si at de som kommer først får de beste plassene.

Vi ønsker der alle en GOD FORNØYELSE!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar