3. februar 2011

Invitasjon til ENRON!


Sparebanken Møre avd. Tingvoll har 20 billetter til forestillingen Enron på Sunndalsøra 18.02.2011.
Oppfordrer våre kunder til å komme i banken eller å ta kontakt på Tlf: 71 53 06 6for å få billetter  - først til mølla..

Det har snart gått ti år siden det ble avslørt at Enron, som var et av verdens ledende selskaper innen gass, elektrisitet og kommunikasjon, hadde svindlet og skjult gjeld. I Washington og Wall Street ble keiserne av politikk og finans tatt med rumpen bar. I forestillingen får publikum møte toppsjefer som mener deres fortreffelighet tilsier godtgjørelse langt utover prestasjonen, revisorer som ser visse fordeler i regnskapspraksis hinsides all fornuft og analytikere som anbefale
r aksjer som ikke er verd sin vekt i papir.
Kapitalisme
Andre stikkord er kontrollinstanser som forsvarer hull i regelverket, og lobbyister som avsporer lover og regler som skal beskytte markedets integritet. Enrons behov for politisk innflytelse og kjappe finansgrep var profitabel butikk. Men etter avsløringer om kokte bøker, pyramidespill og bedragerier i gigantmålestokk, virket elitens etikk like substansiell som den uheldige keiserens nye garderobe.

Gode anmeldelser
Enron får ros av anmelderne, og beskrives som "originalt og fartsfylt finansdrama" og "sterkt teater". 
0 kommentarer:

Legg inn en kommentar