10. mai 2024

Angvikkonsertane 2024 - Espen Lind og Adam Douglas kommer

Artistene til årets AngvikKonsertar i oktober er booket og klar😊. Espen Lind – en gudbenådet hitmaker – entrer scenen fredag 25. oktober og Adam Douglas - multitalent i ekte soulforpakning – kommer lørdag 26. oktober!
Espen har hatt en stor artistkarriere, og en fenomenal låtskriverkarriere. Den pågår fortsatt, men Espen med sitt eget solomateriale er det lenge siden vi har sett. Han har riktignok turnert med Kurt, Alejandro og Askil, og også turnert med Ingebjørg Bratland på et vakkert salmeprosjekt. MEN Espen solo er ekstraordinært.
Konserten blir et gjenhør med Espens mange egne hits, samt et nennsomt utvalg av hits han har laget for andre superstjerner. Espen Lind i Angviksalen blir en hitparade av det sjeldne slaget, og i akustiske versjoner tilpasset den intime atmosfæren.
Adam Douglas for lengst etablert seg i Norge som en av de aller ypperste soulstemmene det norske publikum har opplevd. Adam Douglas vokste opp i Oklahoma, USA, og har hentet mye inspirasjon derfra gjennom Howlin´Wolf og Ray Charles´ flørt med country. Han blander soul, gospel, jazz og roots i sin musikk. Etter solodebuten i 2013 har Adam gitt ut en rekke kritikerroste album og sang seg virkelig inn i hjertene til det norske folk under Stjernekamp på NRK i 2017.
Publikum i Angviksalen vil få oppleve en folkelig og ekte musikkleveranse som favner de mest kjente låtene, samt nyere repertoar fra hans siste album.
Billettslipp på begge konsertene onsdag 15. mai kl. 12.00. Gå inn på: https://angvikkonsertane.hoopla.no/

 0 kommentarer:

Legg inn en kommentar