27. september 2019

Bjella, Kvitnes og Johnsen til Angvik-konsertane 25. - 26. oktober

Stein Torleif Bjella og Henning Kvitnes med Trond Helge Johnsen kommer til Angvik 25. og 26. oktober.
Konserten med Henning Kvitnes og Trond Helge Johnsen er forøvrig allerede utsolgt.

Historiens første Angvik-konsert-arrangement går av stabelen fredag 25. oktober og lørdag 26. oktober. Selv om det er ei videreføring av Sommarkonsertane i Angvik, er det uansett det første arrangementet under nytt navn og konsept. 

Det starter fredag 25. oktober med Stein Torleif Bjella
En av våre største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av.
Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten "Heidersmann" i 2009.
To år senere innkasserte oppfølgeren "Vonde visu" Spellemannsprisen.
"Heim for å døy" avslutta trilogien i 2013, med førsteplass på VG-lista.
I 2016 kom "Gode liv", Bjellas fjerde soloalbum.
Bjella har også mottatt Edvardprisen, Prøysenprisen og Bendiksprisen.
I 2017 debuterte Bjella som forfatter da diktsamlinga "Jordsjukantologien Nr. 1" ble utgitt til meget gode kritikker. Samme år ble teaterstykke "Kan nokon gripe inn", basert på Bjellas tekster, sett av 33.000 på det Norske Teateret.
I 2018 kom langspillalbumet "Jordsjukantologien nr. 1 musikken" i sjangeren spokenwords.
Det er bare å glede seg til et nytt dykk i Bjellas låtunivers. Sørgmodig glede og romantisk hjertesorg. Billetter fås kjøpt her.

Lørdag 26. oktober er det klart for Henning Kvitnes og Trond Helge Johnsen. Henning Kvitnes markerte «60 runder rundt sola- og 40 år på veien» med nytt album og turné i hele 2018. Det var et fantastisk år med utsolgte hus og et flott publikum. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet. 2019 vil være et roligere år, hvor han prioriterer litt rom for låtskriving, gjesteopptredener hos andre artister bl.a. Åge Aleksandersen, men også turné med Danske Poul Krebs og band både i Norge og Danmark til høsten
Vinteren 2020 settes av til Norgesturné med Trond Helge Johnsen og Jon-Willy Rydningen. Trond Helge Johnsen er en etablert artist med flere år på veien, nå har han også egne låter på repertoaret. I april slapp han første egne singel «En rastløs sjel». Det kommer 2 til i løpet av året, før debutalbumet i 2020.
Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk. Det vil prioriteres litt mindre scener og steder som vanligvis ikke har fått besøk Henning Kvitnes. Intimt, tett og nære. Konserten med Kvitnes og Johnsen er forøvrig allerede utsolgt!


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar