10. april 2019

Angvik Rideklubb markerer seg

Frida Angvik med beviset på at hun tok
hjem 1. plassen i vintercupen.
Angvik IL - Ridning er en forholdsvis ny rideklubb, men på kort tid og med en liten gruppe ryttere, har de greid å markert seg i regionen med flotte prestasjoner og plasseringer.
Ikke minst nå i helga da det ble seier og førsteplass til Frida Angvik med ponnien Battletown Beauty i vintercup-finalen i sprang som gikk av stabelen i Ålesund. Frida Angvik tok altså sammenlagtseieren i vintercupen, der ryttere fra hele Møre og Romsdal rytterkrets har konkurrert om den gjeve pokalen iløpet av vinterhalvåret. Det ble en jevn å spennende finale som Frida tilslutt gikk seirende ut av.

Ellers har de ryttere som representerer innen dressur, som er en annen rytter-gren, med flotte plasseringer og ikke minst nå sist Ane Sollid med hesten I’m Beautiful som vant sin klasse i Fræna i slutten av mars.

Sanna Gaustad Havdal med ponnien Bouke var også i sving samme helga i Trondheim i Midt-Norsk konkurranse og tok også en flott 1. plass i sin klasse.

Også fine prestasjoner av de andre i klubben, Julie Veiset, Silje Hildre Indergård og Ida Sollie som alle representerer klubben på en fremragende måte.

Tilslutt må det nevnes en rytter som er på tur opp på nasjonalt nivå og som representerer landslaget i Belgia denne helga, Stine Sæther Stange. Hun bruker Angvik Ridebane mye til trening og er en flott ambassadør for ridesporten og som er en stor inspirasjon for  rytterne i Angvik Rideklubb.


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar