29. november 2022

Angvik Hornmusikk avsluttet en epoke, men hva skjer nå?

Diplomer og medaljer for lang og tro tjeneste. Fv: Helge
Ottar Heggemsli, Håvad Sørvik(bak), Vegard Indergård,
Svein Ola Indergård, Torbjørn Pedersen, Randi Duaas
Indergård, Bjørnar Danielsen(bak), Randi Danielsen,
Ola Indergård, Roger Rausand (bak), Arthur Heggem,
Joar Indergård, Rigmor Larsen Heggemsli, Aina
Trælvik og Endre Hindhammer. Ikke tilstede Solfrid 
Trælvik.

Lørdag 21. oktober avholdt Angvik Hornmusikk årsmøte, samt en storstilt markering med middag og underholdning i Angviksalen. Mange av de trofaste musikerne fikk diplomer og medalje fra Norges Musikkorps Forbund for lang og tro tjeneste.

Det var fra vårens Hornblowers-show annonsert at dette var de siste showene i det som betegnes som Skeidsvoll-epoken.

Leiv Skeidsvoll har vært dirigent, orkesterleder, maestro og mentor for denne gjengen siden 2004 og dette ble ekstra markert denne kvelden. Rørende takketaler fra avtroppende leder Bjørnar Danielsen og nestor Ola Indergård, overrekkelser og et samstemt korps som var skjønt klappende enig om at det har vært noen fantastiske og opplevelsesrike år i korpshistorien. 

Så hva skjer nå, spør mange seg? Det ble valgt inn et nytt styre med Joar Indergård som leder og Solfrid Trælvik og Vegard Indergård som styremedlemmer. De skal se litt på alternativer framover. Slik status er idag, står korpset uten musikalsk leder. Det som er klart er at konserten lille julaften blir gjennomført som før. Informasjon om dette kommer Angvikposten tilbake til litt senere.

Så er planen at bygdene i indre skal få høre hornmusikk 17. mai til neste år også . Det er de to spillingene som er spikret denne sesongen. Så får en se hva fremtiden bringer. 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar