31. oktober 2022

Utsolgte hus og magiske opplevelser under helgas Angvikkonsertar

Polkabjørn og Kleine Heineleverte leverte ei
musikalsk pakke som inneholdt det meste til
stor begeistring fra salen (Foto: Ida Angvik)
I helga gikk Angvikkonsertane av stabelen og det var fulle hus og stinn brakke etter at billettene nærmest ble revet vekk i løpet av kort tid etter de ble lagt ut.

Fredag leverte Polkabjørn og Kleine Heine en pakke som inneholdt jodling, trekkspill, strupesang, sjonglering og små anekdoter i et musikalsk spenn mellom Vera Lynn og lokal pønk-musikk fra Vestnes, samt selvfølgelig fra det tyrolske landskap. Og slik er det, her får man servert alt fra det hinsidige til det mest sakrale og stemningsfulle. For en kveld!!

Lørdag var det duket for Eva Weel Skram og forventningene i salen var skyhøy. Og det ble
ståpels, våte tårekinn og latterkuler fra første tone. Hele følelsesregisteret fikk kjørt seg denne kvelden. Eva, sammen med sin fantastiske ektarist (gitarist og ektemann) Thomas Stenersen, leverte altså så til de grader og mange av konsert-gjengangerne kvitterte med å omtale dette som den beste konsertopplevelsen i Angviksalen gjennom tidene. Det ble et magisk møte mellom scene og sal og publikum fikk ikke nok. Det ble stående trampeklapp til Eva hadde brukt opp alle sine ekstra ekstranummer.
Eva Weel Skram og "ektarist" Thomas Stenersen
leverte en magisk aften under årets Angvikkonsertar
(Foto: Ida Angvik)
Eva Weel Skram strålte på scenen
(Foto: Ida Angvik).

 0 kommentarer:

Legg inn en kommentar