1. november 2021

Nordstoga og Eggum ga publikum i Angvik flotte opplevelser i helga

Odd Nordstoga laget stemning for en fullsatt Angviksal fredag.
Angvik-konsertane runda 20 år i år og markerte dette med to av Norges mest kjente å kjære artister.

Fredagskveld var det duket for en utsolgt Angviksal med Vinjes store sønn (i hvert fall i nyere tid), Odd Nordstoga. Han serverte låter fra hele sin karriere som Kveldsong for deg og meg, Bestevenn, Farfar i livet, Heim te mor og mange, mange andre..

Med gitar, munnspill og trekkspill ga han publikum en fantastisk kveld i Angviksalen, som kvitterte med trampeklapp og krav om ekstranummer. Og ekstranummer ble det. Etter konserten sa Odd at han synes det var en fantastisk stemning i salen og at publikum var med fra første låt. Siden det var 13 år siden sist han var her, med konsert oppi Lia, håpet han at det ikke gikk så lang tid til neste gang han fikk komme. Det håper vi også.


Visekunstneren Jan Eggum storkoste seg på lørdag, 
og ga publikum alt fra tårer til latter gjennom
konserten.
Lørdagskveld var det klart for en av de store vise-kunstnerne i landet, Jan Eggum. Med sin enkle gitar og sine fantastiske viser gjennom et helt musiker-liv (han fyller straks 70 år), fikk publikum en dose melankoli en kan leve lenge på, samt et fyrverkeri av små anekdoter, historier og vitser inn i mellom. Lattermusklene fikk virkelig trimmet seg og tårekanalene prøvd seg under konserten. 

Etter konserten, som for øvrig også måtte avsluttes med et par ekstranummer på publikums befaling, ble det bok -og platesignering og en hyggelig prat med Eggum i utgangen av salen.

"Virkelig et hyggelig sted med et fantastisk publikum. Her i salen kommer man tett på, en fantastisk lyd og atmosfære, noe jeg absolutt liker", sa Eggum etter konserten.    

Leder for Angvik-konsertane, Vegard Indergård kunne fornøyd konstatere at årets Angvik-konsertar var nok en suksess, basert på alle tilbakemeldingene fra både publikum og artister.

"Det er veldig kjekt å høre at både de som kommer på konsertene og artistene selv utrykker at årets konserter var fantastiske", sier Indergård.

"Å kjøre slike konsept utpå bygda med disse fasilitetene, legger både de som kommer å hører på og ikke minst artistene selv, merke til. Det er veldig kjekt for oss som arrangører", fortsetter Indergård. "Vi er takknemlig for alle som er med å bidrar i dette og vi håper og tror vi kan møtes til samme tid også neste år", avslutter han
 0 kommentarer:

Legg inn en kommentar