3. september 2021

Overtar driftsansvaret for Angvik Treningssenter

Driftsansvarlig Svein Ola Indergård takker av og ønsker
Aksel Alessandri velkommen og lykke til med overtakelsen.
(Tekst og foto: Angvikposten v/Vegard Indergård)

Aksel Alessandri overtar driftsansvaret for Angvik Treningssenter fra høsten av. Det vil fortsatt være Angvik Bygdelag som er organisasjonen bak, men initiativtakerne Svein Ola Indergård, Frode Jacobsen og Anders Danielsen, som til nå har hatt et delt driftsansvar, takker av.

De tre har bygget opp treningssenteret til å bli et meget populært tilbud i bygda.

Aksel er ny-innflytter og har bosatt seg i en av de nye boligene i bygda sammen med samboer Ida Angvik. Han har bakgrunn blant annet som instruktør fra treningssenter i Oslo. Aksel har ideer om å videreutvikle treningssenteret med blant annet organiserte treninger med mer. Han vil annonsere dette nærmere utover høsten.

Svein Ola Indergård, som har hatt hovedansvaret i snart 13 år, har stor tro på at dette blir en god løsning for alle parter og ikke minst for alle som bruker treningssenteret idag. Han forteller at treningssenteret er mye brukt og at det kommer folk både fra bygda og ikke minst bygdene i rundt for å trene. Han ønsker Aksel masse lykke til og hilser dette velkommen.

Angvikposten vil takke initiativtakerne så mye for innsatsen og ønske Aksel hjertelig velkommen, både til bygda og som treningssenter-ansvarlig.0 kommentarer:

Legg inn en kommentar