28. oktober 2019

Angvik-konsertane med stor suksess i helga

Trond Helge Johnsen (t.v) og Henning Kvitnes innfridde
publikums forventninger og leverte en konsert på nesten
2 timer. (foto: Ingun Havdal)
Det ble stor suksess for Angvik-konsertane i helga der Stein Torleif Bjella spilte fredag og Henning Kvitnes med Trond Helge Johnsen spilte lørdag.

For selv om dagen startet litt trått for Bjella med fartsbot i Romsdalen på veg til konsert, tok han det igjen og leverte en flott konsert med sine lune og underfundige tekster og vers fra bygdelivet i Ål i Hallingdal. Vi fant vel ut at bygdelivet ikke er så ulikt om en kommer fra Ål eller andre bygdesamfunn i landet. Ca 120 publikummere storkoste seg i alle fall og Bjella selv var storfornøyd med både publikum, lokaler og arrangement.

Konserten lørdag med Henning Kvitnes og Trond Helge Johnsen har vært utsolgt i 2 måneder, og det var knytt høye forventninger til den. Og de ble så absolutt innfridd for de ca 180 som hadde sikra seg billett.
Høg allsangfaktor, gode historier fra Kvitnes` liv og en konsert som varte i nesten 2 timer tydet på at både publikum og artister storkoste seg under tømmeråsene i Angviksalen. Kvitnes selv var strålende fornøyd etter konserten og skrøt både av publikum, arrangørene og plassen.

Oppslag i TK fra Bjella-konserten. (Artikkel Jan
Øivind Jensen)


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar