16. juni 2019

Orientering fra hotellet

Orientering om bading ved hotellet
Vi er blitt konfrontert med helt feilaktige opplysninger om at vi skulle ha stengt kaia for bading for bygdas barn/ungdom. Dette medfører overhode ikke riktighet. Dette er tydelig kommunisert med barna i det vi oppfatter som en grei dialog. Barna har fortsatt anledning til å bruke den gamle kaia inkl. fergelemmen til bading. På eget ansvar.

Imidlertid har noen hendelser i det siste ført til at vi har måttet friske opp noen regler. Det innebærer at flytebrygga foran hotellet ikke skal benyttes, heller ikke den delen av kaia som har et «øvre» platå inn mot gjesteromsvinduene i Hollenderhuset.

«Sykkelcross»; dvs. Sykling på kaiene, foran hotellet og i tunet ønsker vi ikke. Syklene må også parkeres på anvist område og ikke bli liggende rundt omkring. All gående ferdsel er selvsagt tillatt, men man ber om at alle tar hensyn til gjester, arrangementer, ol. Dette har fungert helt greit siden hotellet åpnet og barna er vanligvis veldig kjekke å ha med å gjøre.

Vi håper dette er klargjørende, og at vi gjennom dette har fått orientert om de faktiske forhold og fått «avlivet fjøra som ble til 10 høns». Lurer dere på noe, er det bare å ta kontakt.

Mvh Angvik Gamle Handelssted

Jon Arild Birkeland
Hotellsjef

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar