15. januar 2019

Storstilte planer for vekst i bygda

Storstilt satsing på boliger i Angvik
Angvik Gruppen la idag fram sine planer for en storstilt offensiv for Angvik. 40 boliger og 100 - 120 innbyggere de neste 5-7 åra er den ambisiøse planen.

Med på laget har de grunneiere, bedrifter, kommunen og bygdelaget.

"Vi har 5 utbyggingsprosjekter som nå er under planlegging. Noen snart klare for bygging, andre er under planlegging og regulering" , sier styreleder i Angvik Gruppen Stig O. Jacobsen, daglig leder i Angvik Byggkompani, Øystein Angvik og grunneier og daglig leder i Angvik Prosjektering, Vegard Indergård i en uttalelse.

Bak de ambisiøse planene er målet å tilby nye innbyggere så unike boligområder, tilpasset de enkeltes behov og dermed bli en attraktiv plass å bosette seg.

De forskjellige områdene er:
  • Oppigardshaugen boligfelt - reguleres nå for 14 eneboliger med selveiertomter på ca 1 mål. Solrikt og med fantastisk utsikt over Tingvollfjorden, midt i bygda. Grunneier Vegard Indergård er tiltakshaver.  • Haltlitunet 1 - 4 eneboliger på oversiden av dagens boliger i Haltlitunet til utleie. Stiftelsen Angvik Boliger, med Gjemnes kommune står bak prosjektet.  • Haltlitunet 2 - 4 eneboliger på nedsiden av dagens boliger i Haltlitunet for salg. Angvik Boligutvikling er tiltakshaver.  • Sjøbakken Veranda - leilighetsbygg med 8 leiligheter bygges på oversiden av Angvik Gamle Handelssted. Tilrettelegges med felles garasje, god tilgjengelighet og livsløpstandard. Og med flott utsikt over hotellet og Angvikbukta. Angvik Boligutvikling står bak prosjektet.  • Hestgrenda - "Det gode liv på landet" er slagordet for dette prosjektet, der det planlegges 8-10 "småbruk" med stall- og servicebygg-funksjoner, samt leie av beite og dyrka mark. Her kan en leve ut "småbruks-drømmen" uten å ha alt for store områder å forvalte. Angvik Gruppen sammen med grunneier Vegard Indergård står bak prosjektet.0 kommentarer:

Legg inn en kommentar