23. oktober 2015

Kari Rueslåtten - Eksklusiv konsert i Flemma Grendahus

Kari Rueslåtten,som i det siste har turnert både i innland og
utland, kommer til Flemma Grendahus, lørdag 14. november.
14. November blir det konsert med Kari Rueslåtten  i Flemma Grendahus

Et meget eksklusivt besøk av en artist som etter noen års pause kom tilbake til musikkscenen i 2013. Et enestående comeback var Dagbladets vurdering. Siden det har Kari Rueslåtten blant annet vært gjestevokalist på Åge Aleksandersens plate Sukker og Salt og hun åpnet Olavsfestdagene 2015 foran en fullsatt Borggård med sin egen versjon av klassikeren Turn, Turn, Turn, som var en bestilling fra Olavsfestdagene. 

Det siste året har hun også turnert i Europa og Sør-Amerika med The Sirens.

Når konsertstedene ellers heter Trondheim, Frankfurt, Oslo, Berlin osv., sier det mye om hvilken artist som kommer på besøk.

Dørene åpner 18. Konsert kl 19. Etterpå blir det fest med middag og live musikk kl 21. Billetter til konsert og fest selges separat.

Billetter selges her: https://karirueslatten.hoopla.no/sales/flemma141115/

Her er noe av det som har blitt skrevet om Kari Rueslåtten;

“Det er bare å lukke øynene og la seg forføre.”
“Kari Rueslåtten har en stemmeprakt som er få forunt.”
“En finner vel ikke noe som ligner særlig mye.”
“Kari Rueslåtten stengte den vakre sommernatta ute, og skapte mørk trolldom”
“Stemmen og sangteknikken bærer preg av skolering og folkemusikalsk fostring.”

Nå er Kari Rueslåtten klar for scenen både i inn- og utland for å presentere sitt nye soloalbum, To the North. Konserten bygger rundt det kommende albumet To The North som kommer ut 22. oktober, men låter fra hele Kari Rueslåttens vel 20 år lange karriere får plass på repertoaret.

Kari tar publikum med på en reise gjennom et lydlandskap der tekstene og Karis enestående stemme er det bærende elementet. Kari har dype røtter i folkemusikken. Selv om hun ikke tar folkemusikken helt frem i dagen, er huldra aldri langt unna. Med sin stemme, sin musikk og sitt vesen trollbinder Kari de fleste på sin vei, noe som omtalene av konsertene understreker. 


Velkommen på konsert!!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar