6. februar 2014

Forhåndssalg av "Tom Jones - Night"-billetter og ekstra-konsert

Bildet er fra Joe Cocker-showet i fjor, med Knut
 Marius Djupvik i front. Foto: Jan Øyvind Jensen
Lørdag 15. februar legges det ut 100 billetter til forhåndssalg til årets show i Flemma, Tom Jones Night.

Billettsalget starter kl. 10. presis, og det er kun personlig oppmøte på Bunnpris Angvik og "første mann til mølla" - prinsippet som gjelder. Det har vært stor etterspørsel etter billetter, så med å legge ut en andel til forhåndssalg, er dette et tilbud til vårt lokale og trofaste publikum.


Om det skulle gå tomt for billetter, vil det bli anledning til å skaffe seg en av de 150 gjenværende billettene på et senere annonsert tidspunkt. Men, en del av disse vil også bli utdelt som sponsorbilletter, så hvor mange som blir lagt ut til fritt salg er enda noe uvisst.

Familie-konsert
Det er også en glede å opplyse om at det blir lagt opp til familie-konsert, fredag 30. mai. Her er det muligheter for de som har lyst til å oppleve Knut Marius "The Voice" Djupvik, i alle aldre. Her blir det kun konsert, og derfor til en redusert billettpris i forhold til lørdagens konsert, der det også er inkludert dans etterpå.

Billettsalget for denne konserten vil bli annonsert sammen med resterende billettsalg for lørdagskonserten på et senere tidspunkt.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar