25. oktober 2013

Det ryker fra pipa igjen....

Etter måneder med iherdig innsats, har Shipnor fått igang fyringsanlegget ved Angvik Næringspark. Om den hvite røyken betyr det samme som i det Sixtinske kapell er vel å dra det noe langt, men at det skrives et nytt kapittel ved næringsparken er ihvertfall en realitet og den nærmeste parallellen en kan dra ut av det.

Da de kjøpte anlegget i vår, var det en del ting som måtte gjøres på det tekniske anlegget. I flere år har den gamle fyrkjelen gått på overtid, og det har vært mang en driftstans i den tiden det var produksjon ved anlegget. Otto Hammerø, daglig leder i Shipnor, og hans menn dro til med utriving og full rehabilitering av fyrrommet og fikk skaffet seg en "nybrukt" fyrkjel fra Trøndelag.  Denne er nå på plass og i drift.
Samtidig begynner produksjonsarealene og fylles opp av nye maskiner, og for innkjøring av maskinene vil de produsere egne kontormøbler som skal fylle det 500 m2 store administrasjons- og utstillingsarealet i 2. etasje. I løpet av januar 2014 skal den første ordren leveres til en båt i USA, og etter prøveinnkjøring vil nok dette bli hovedfokus framover mot jul. Da vil de telle 13 ansatte med solid kompetanse og erfaring innen faget.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar