10. april 2010

”Soul Night 2010” i regi av Angvik Horn Blowers!

For fjerde gang siden 2006, vil Angvik Horn Blowers - ellers kjent som Angvik Hornmusikk – også i år invitere alle fest- og musikkglade folk til et heildundrende musikalsk evenement! Temaet i år er soul og/eller rhythm and blues, og her vil godbiter fra artister som bl.a. James Brown, Aretha Franklin, Otis Redding, Tina Turner, The Blues Brothers, Delbert McClinton, Joe Cocker og The Commitments fylle lokalene.
Og om det har vært gode prestasjoner og stor stemning tidligere, lover Hornmusikken enda mer trøkk og go’fot-feeling denne gangen! Det kan loves ikke minst på bakgrunn av at man på vokal denne gangen har fått med seg alle av de tidligere års frontfigurer på scenen; Knut Marius Djupvik fra Tomrefjord og soulbandet ”Red Hot”, Rakel, Karina og Miriam Venaas fra Måndalen og André Gussiås Band. Dette er alle regionale kvalitetsartister fra øverste hylle! Og når alt blir mørnet, knadd og satt sammen under ledelse av korpsets dyktige dirigent Leiv Skeidsvoll, må det nødvendigvis bli bra!

En klar anbefaling er derfor; sett av lørdag 24. april, og sørg for at kroppen din er trygt plassert på en stol i Flemma Grendahus fra ca. kl. 20.00 og utover - det vil du mest sannsynlig ikke angre på! Dersom du ikke skal ha anledning til å stille i Flemma - eller eventuelt skulle synes det var så bra at du ønsker å oppleve det en gang til - byr det seg en ny mulighet i Kleive Grendahus, lørdag 8. mai. Uansett; gå ikke glipp av ”Soul Night 2010”!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar